2015-08-25 21:00:09
Dolmades to jedno z najpopularniejszych meze kuchni greckiej. Jeśli do tej pory nie jedliście ich to będąc w Grecji warto się skusić. Jednak trzeba sięgnąć po te zrobione na świeżo w tawernie, bo będą najlepsze. Nie warto próbować wersji z puszek lub słoików, która często serwowane są w hotelach bo ich smak odbiega (na niekorzyść) od świeżej wersji przez co można łatwo zniechęcić się do tej smacznej potrawy. Dla pasjonatów kuchni greckiej proponujemy zrobienie dolmades w domu według poniższego przepisu.
Komentarze
komentarz z
yummy!
komentarz z
Pyszota!!!
komentarz z
Karolina RJ Twoje ulubione :p
komentarz z
hehehe :D nasze z pewnością byly ze słoika :D
komentarz z
Jadłam i głowiłam się co to jest ;-)
komentarz z
Sprzedając dolmades powinni spłacić swoje zadłużenie
komentarz z
To trzeba tam częściej jeżdzić aby kupować te pyszności i dać im szansę...Ronald Torebko....:-)
komentarz z
J E S Z S Z E T Y L K O C Z T E R Y D N I
komentarz z
Moje ulubione :-D
komentarz z
Są pyszne
Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz
lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10153121671227551